Munkatársakat keres az újranyitó Ellipsum

Megosztás

Rengeteg munkakörbe keres embert a nem egészen négy hét múlva újranyitó miskolctapolcai élményfürdő, íme a részletek, hátha éppen mi vagyunk az ő embereik.

December elsejétől ismét megnyitja kapuit az igen régóta zárva tartó Ellipsum fürdő. Most jó esélyünk lehet egy érdekes munkát szerezni az élményfürdőben, mert rengeteg helyre keresnek az újranyitás miatt. Reméljük, ezúttal már tartósan megtalálhatja a számítását mindenki, aki az Ellipsumba megy dolgozni. Az elmúlt hetek hírei alapján újabb bezárás nem várható.

Az üres álláshelyekről és a lehetőségekről IDE KATTINTVA tudhat meg többet. A Holding és leginkább az Ellipsum tárt karokkal várja a megfelelő munkaerőt.

Október legelején annak nyomán zárták be a fürdőt, hogy a kivitelező újraburkolja a medencéket. Az épület falainak belső burkolását is elvégezték már, sőt, gépészeti jellegű feladatokat is megoldották, melyekkel a gépházba történő vízszivárgást is megakadályozták. A komplexum több mint két évvel ezelőtti megnyitása óta olyan mértékű hibákat kellett és kell a kivitelezőnek folyamatosan kijavítania, amelyek felszámolása nélkül balesetveszélyes lett volna a fürdőt újranyitni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek